Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldız futbolcular yetim ve öksüz çocuklar için oynayacak

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda yıldız futbolcular yetim ve öksüz çocuklar için sahaya çıkacak.

        Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, "Federasyonlarımızla planladığımız yetim ve öksüz çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak ve onların gelecek hedeflerine katkı sağlam adına Devletimizin ilgili kurumları ile ortaklaşa planladığımız Türkiye ve Dünya çapında futbolcularımızdan oluşan karma bir takım ile futbol müsabakasını nisan ayında planlıyoruz. Amacımız farkındalık yaratmak toplumun değeri olan halkımızın yanında olduğumuz belirtmek burada desteklerinden dolayı tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve projeye destek veren kurumlara teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde projemize destek olan kurumların temsilcileri ile bir basın toplantısı düzenleyerek başlayacağız" dedi.

        (AKG-SD-Y)

        18.01.2018 10:21:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler