Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Balcı, öğretmenlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi.

        İlçedeki okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri, Kayapınar Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından başlatılan "Sporun Pınarı Kayapınar'ın Çocukları" projesi kapsamında okullara dağıtılan spor malzemeleri için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı'ya teşekkürlerini ileterek, kendileri ve öğrencileri adına spora ve sporculara olan katkılarından dolayı plaket takdim etti. Balcı, eğitimi sadece akademik bir faaliyet olarak görmediğini, Kayapınarlı çocukların ruhsal ve bedensel gelişimini önemsediğini ifade ederek, yeterli alanı olan okullarda halı saha, spor salonu, voleybol ve basketbol sahaları gibi tesisler kazandıracaklarını belirtti.

        (İHA-MP-Y)

        18.01.2018 11:00:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler