Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor, kötü gidişe DSİ maçı ile son vermek istiyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesispor, Türkiye Basketbol Ligi'nin 19. haftasında evinde Ankara DSİ'yi konuk edecek.

        Son iki maçından mağlup ayrılmasına rağmen play-off potasındaki yerini koruyan Karesispor, Ankara DSİ'yi mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Karesispor'da Ankara DSİ maçının hazırlıkları devam ediyor. Baş Antrenör Fahri Güler, "Ligdeki rekabet giderek artmaya başladı. Oyuncularımızda antrenmanlarda çok gayretli ve istekli çalışıyor. Biz Karesispor olarak evimizde, seyircilerimizin önünde kendi basketbolumuzu oynayacağız. Rakibimiz çok değerli oyunculardan oluşuyor. Bu bakımdan bizim de Kurtdereli Spor Salonu'nda iyi bir atmosfer oluşturmamız lazım. Bu hafta tüm Balıkesirli basketbolseverleri maça bekliyorum. Onlar bizi desteklediği zaman birlikte neleri başardığımızı biliyoruz'' dedi.

        Karesispor Başkanı Ahmet Ayan da, "Son iki haftada istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Ama artık onlar geride kaldı, önümüze bakmamız gerekir. Ankara DSİ'yi mağlup ederek yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız gereken hazırlıkları yapıyor. Taraftarlarımızdan ben yine Kurtdereli Spor Salonu'nu doldurmalarını bekliyorum. Onlar tribüne geldiği zaman bizim oyuncularımız ekstra motive oluyorlar ve tüm enerjilerini sahaya veriyorlar. Seyircimize güzel bir basketbol izlettirerek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.

        Karesispor-Ankara DSİ karşılaşması 20 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

        (HT-MŞ)

        18.01.2018 11:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler