Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda kahvaltı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda sabah kahvaltısının insan bünyesindeki etkilerini anlatan bir etkinlik düzenlendi. Rehber Öğretmen Mine Bunsuz'un öncülüğünde düzenlenen kahvaltı ilgi gördü.

        Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, kahvaltının önemini anlatan Öğretmen Mine Bunsuz, sabah kahvaltısının en önemli öğün olduğunu söyledi. Bağımlılıkla Mücadele Eğitmeni Öğretmen Mine Bunsuz, "Sabah kahvaltısı, öğrencilerimizin bedensel, duygusal, sosyal ve psikolojik olarak gelişmeleri açısından en önemli öğündür. Öğrencilerimizin kahvaltı yapmalarını teşvik amacıyla, öncelikle öğrencilerimize sağlıklı yaşam konusunu anlattık. Uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde sabah, öğle ve akşam öğünleri gösterildi. Bununla birlikte öğrencilerimiz ile ilk ders saatinde kahvaltı yaptık. Çok verimli geçen bu sabah kahvaltısına okul idaresi, öğretmenler ve personelimiz de katıldı. Bu etkinliğin çok yararlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

        (FT-EME)

        18.01.2018 11:31:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler