Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul dergisi büyük beğeni kazandı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Selçuklu İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından ilk defa basımı gerçekleştirilen okul dergisi büyük beğeni kazandı.

        Selçuklu İlk ve Ortaokulu Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından basımı gerçekleştirilen, okul tarihinde bir ilk olan Heybe isimli dergi, okurlarıyla buluştu. Öğrenci ve öğretmenlerin ortak emeğiyle tamamlanan Heybe dergisi, ilk sayısıyla kültür, sanat, edebiyat alanında iddialı bir çalışmaya imza attı.

        Sosyal ve kültürel alanlarda son yıllarda önemli çalışmalar gerçekleştiren okul, kendi tarihinde bir ilk olan dergiyle birlikte Ahlat'ta edebiyatseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle genç yazarların, küçük ressamların çalışmalarının yer aldığı dergi, okurların büyük beğenisini kazandı. Okulda dönem boyunca yapılan etkinliklerin, öğretmen ve öğrencilerin sanatsal ve edebî eserlerinin yer aldığı derginin basımı her dönem yapılacak.

        (SAD-MSA-Y)

        18.01.2018 11:32:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler