Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ölümden 10 saniyeyle kurtuldular

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, aşırı yağış ve fırtınaya dayanamayan asırlık çam ağacı yola devrilirken, ağacın devrilmesinden 10 saniye önce yoldan geçen diyaliz servisi olası faciadan kıl payı kurtuldu.

        Aydın'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkilerken, Bozdoğan Çarşı Mahallesi Hükümet Konağı bahçesinde bulunan asırlık çam ağacı şiddetli rüzgara daha fazla dayanmadı. Asırlı çam ağacı, sabah saat 09.30 sıralarında diyaliz hastalarını taşıyan servisin geçmesinden 10 saniye sonra büyük bir gürültüyle yola devrildi. Bozdoğan Hükümet Konağı'ndaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde facianın eşiğinden dönüldüğü anlar saniye saniye yer aldı.

        Ağacın devrilmesinin ardından yol trafiğe kapanırken, emniyet ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Bozdoğan Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yola devrilen ağacı kaldırmasının ardından yol trafiğe açıldı.

        (OD-MB-Y)

        18.01.2018 12:07:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler