Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yemenici kavşak müjdesini verdi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ketmenli sapağına kavşak yapılacağını bildirdi.

        Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sık sık kazları ile gündeme gelen Ketmenli sapağında yeni kavşak düzenlemesi yapılacağını açıkladı. Karayolları Bölge Müdürü Öner Özgür ile görüşen Başkan Yemenici, ihalenin yapıldığını ve en kısa zamanda bitirileceğini söyledi.

        Başkan Yemenici "Karayolları bölge müdürü Öner Özgür ile ilçemizde devam eden projelerimizi istişare ettik. Projeler üzerinde talep ettiğimiz revizyonlarımıza olumlu yanıt verdiği için kendisine teşekkür ederim. Melenağzı sahil yolumuzun bu yıl içerisinde bitirilip hizmet alınması, sürekli kazaların olduğu Ketmenli kavşağımızın ihalesinin yapıldığı ve en kısa zamanda bitirileceğini bizlere iletmiştir. Karadeniz sahil yolu bölünmüş yolumuzun kesin projesinin 2 ay içinde bitirilip teslim edileceğini ve ihale hazırlığı yapılması hususunu istişare ettik" dedi.

        (TT-AY)

        18.01.2018 12:23:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler