Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenler'de Anadolu ezgileri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Esenler'de verdiği konserle Anadolu'ya has ezgileri seslendirdi.

        Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde Türk halk müziği konseri düzenledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, söylediği türkülerle dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Şanlıurfa yöresine ait eserlerle başlayan konserde topluluk, birbirinden güzel türkülerle müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

        "Yaradan Var", "Fidayda", "Gönlümün Baharı", "Sürmelim Aman", "Sunayı Da Deli Gönül Sunayı", "Kırıkkale Türküsü" ve "Bahçada Yeşil Çınar" gibi türkülerin seslendirildiği programda Esenlerliler türkü dolu bir gece yaşadı. Anadolu ezgilerinin çalındığı konser üç bölümden oluştu ve yaklaşık iki saat sürdü.

        (HB-Y)

        18.01.2018 12:31:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler