Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyaz Kalplerden anlamlı yardım

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren, Beyaz Kalpler öğrencileri anlamlı bir yardım çalışmasına imza attı

        Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri daha önceden ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Bir Waffle Bir Destek" isim sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmişti. Beyaz Kalpler öğrencileri bu sosyal sorumluluk projesinden toplanan yardımları kendi elleriyle hediye kutusu oluşturarak ihtiyaç sahibi öğrencilerine ulaştırdı.

        Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları kolilere, ihtiyaç sahibi öğrenciler için duygularını anlatan birer not bırakarak, mutluluklarını paylaştı. Öğrenciler, yapmış oldukları bu sosyal sorumluluk projesiyle Kocaeli'ndeki ihtiyaç sahibi öğrencileri mutlu etmenin gurunu yaşadıklarını belirttiler. Öğrenciler, bu tarz projelerin sürekli hale getirilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

        (İÇ)

        18.01.2018 12:45:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler