Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası'nda şiddetli fırtına

        - Tekne ve yatların Kuşadası Körfezi'nde denize açılması yasaklandı

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası'nda hızı saatte 100 kilometreyi bulan kuvvetli fırtına ve kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

        Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Körfezi'nde sabaha karşı başlayan sağanak yağmur ve fırtına tüm ilçede etkili olmaya başladı. Hızı zaman zaman saatte 100 kilometreyi ulaşan fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bir istinat duvarı çöktü, etkili sağanak yağmur nedeniyle de bazı caddeleri su bastı. Kuşadası Liman başkanlığı tekne ve yatların denize açılmamasını istedi. Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, fırtına ve yağmurun tüm Ege Bölgesi'nde etkili olduğu kaydedilerek, " Fırtına ve sağanak yağmur gece yarısına kadar sürecek ve ardından etkisini kaybedecek. Kuvvetli yağış ve kuvvetli fırtınanın oluşturması muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın, denizcilerimizin ve balıkçılarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

        (ZH-MB-Y)

        18.01.2018 12:50:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler