Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi e-Devlet'te

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi 35 milyondan fazla kullanıcının yararlandığı e-Devlet sistemine dahil oldu.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, e-Devlet sisteminde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, büyükşehir belediyelerinin arasında 23.'üncü sırada yer aldı. Bilgi İşlem Dairesi tarafından yönetim bilgi sistemine geçen ilk Büyükşehir Belediyesi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayrıca VR Mersin, Muhtarlarla Göz Göze Programı, Genç Dahiler Projesi, Mezarlık Bilgi Sistemi, Mersin'de ilk defa yapılan Ulusal Bilgi Güvenliği Zirvesi, E-Belediye gibi hizmetlerin yanı sıra yenilenmiş ve güçlendirilmiş web sayfası ile bilişim alanında önemli çalışmalara imza atarken, son olarak da e-Devlet sistemine gerdi.

        16 Ocak 2018 itibariyle vatandaşlar Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne gelmeden de e-Devlet sistemi üzerinden beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri srgulama işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.

        (KRY-Y)

        18.01.2018 13:14:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler