Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yatırım ve İstihdam imkânları değerlendirildi

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıyla Kırşehir'in yatırım ve istihdam imkânları değerlendirildi.

        Vali Necati Şentürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş-Kur Daire Başkanı Fazlı Küçük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, ilgili kurum müdürleri, iş adamlarımız ve AHİKA temsilcileri katıldı.

        Toplantıda konuşan Vali Şentürk, Kırşehir'de ki istihdamın arttırılması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

        Kırşehir'in ülke ekonomisine bağlı olarak büyüdüğünü belirten Vali Necati Şentürk, "İlimizde yeni yatırımlar ve teşviklerde iş adamlarımızın faydalanmasını önemsiyoruz. Daire Başkanımız Fazlı Küçük'ün de yer aldığı bu toplantıda özellikle istihdam konusunda sağlanan teşvikleri gözden geçirmek istiyoruz" dedi.

        İş-Kur Daire Başkanı Fazlı Küçük ise toplantıya katılanları teşvikler konusunda bilgilendirdi. Toplantı, istihdam ve teşvikler konusunda görüş ve önerilen alınması ve yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        18.01.2018 13:40:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler