Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kutlu mahalle sorunlarını muhtardan dinledi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, oturduğu mahallenin muhtarı da olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahdulkadir Geylani Taş'ı ziyaret ederek mahallesinin ve muhtarların sorunları hakkında bilgi aldı.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kendi mahallesi olan Turgut Reis Mahallesinin muhtarlığını da yürüten Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylanı Taş'ı muhtarlık bürosunda ziyaret etti. Turgut Reis Mahallesi ile muhtarların genel sorunları hakkında bilgi aldığı Abdulkadir Geylanı Taş'ı gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Kutlu, muhtarların belediyelerin mahallelerdeki temsilcisi olduğunu ve bundan dolayı her fırsatta muhtarlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini dile getirdi. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylanı Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu, muhtarlığımızı ve aynı zamanda muhtarlar derneğimizi ziyaret ederek sorunlarımızı dinledi. Her fırsatta sorunlarımızla yakından ilgilenen belediye başkanımıza bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yüreği güzel insanların yüzünden gülücükler eksik olmazmış. Rabbim, başkanımızın da yüzünden bu güzel gülücükleri hiçbir zaman eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

        (CK-SD-Y)

        18.01.2018 15:37:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler