Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta 'Dersimiz jandarma' etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Dursun Ekrem Er

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde öğrencilere, ziyaret ettikleri Jandarma Komutanlığı'nda trafik ve olay yeri inceleme timlerinin çalışmaları gösterildi.

        Erbaa ilçe merkezinde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu'nda okuyan öğrenciler beraberinde öğretmenleriyle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Erbaa İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik Timi ile Olay Yeri İnceleme Timi tarafından öğrencilere trafik kuralları ve olay yerinde yapılanlar işlemler hakkında bilgiler verildi. Çocuklar için özel olarak kurulan araç standının da gezildiği etkinlikte öğrencilerle birlikte ziyaretin anısına ağaç dikimi de yapıldı.

        32 öğrenci ve 1 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen ziyaret sonunda öğrencilere üzerinde jandarma görselleri bulunan çeşitli hediyeler verildi.

        (DEE-UY-Y)

        18.01.2018 17:24:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler