Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veri hazırlama personeline eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük İlçe Devlet Hastanesinde görevli veri hazırlama personelleri verilen eğitim semineriyle bilgilendirildi.

        Hastane Müdürü Abdurrahman Ozan ve eğitim hemşiresi tarafından verilen seminerde veri hazırlama personellerine hasta karşılama, hasta kayıt kabul, hasta yönlendirme, danışma hizmetleri ve insan ilişkileri konusunda eğitim verildi. Hastane Müdürü Ozan, hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınlarına karşı veri hazırlama personellerinin görev ve sorumlulukları hatırlatılarak tutum ve davranışları konusunda bilgilendirdiklerini söyledi. Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak ve sağlık hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanabilmeleri amacıyla çabaladıklarını belirtti. Sağlık hizmetlerinin düzenli bir şekilde sürdürülebilmesi için bu tarz eğitimlerin belirli zaman dilimlerinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

        (İC-Y)

        18.01.2018 17:45:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler