Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın'da şehit ailelerine devlet övünç madalyası verildi

        (Fotoğraflı)

        Halil Tekin

        BARTIN (İHA) - Bartın'da Cumhurbaşkanlığınca 3 şehit ailesine gönderilen devlet övünç madalyası Bartın Valisi Nusret Dirim tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

        Bartın Valiliği tarafından Garnizon Komutanlığı Subay Gazinosunda düzenlenen törene Bartın Valisi Nusret Dirim, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Albay Vedat Selvitop, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bartın Valisi Nusret Dirim, "Görüyoruz ki bu coğrafyada varlığımızı devam etmemize engel olmak isteyen güçler var. Hangi maskeyle gelirse gelsinler, artık onları çok iyi tanıyoruz. Bazen FETÖ, bazen PKK, bazen DEAŞ maskesiyle geliyorlar ama biz biliyoruz ki bunların arkasında bizim bu coğrafyadaki varlığımızı engellemek isteyen güçler var. Şükürler olsun, bunların hepsiyle Türk milleti tek yürek olarak mücadele ediyor ve bugünlerde verdiğimiz bu mücadelenin de üstesinden başarıyla geleceğimize inanıyorum." Ancak şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin hatıralarını, onların bıraktığı emaneti bizler devralıyoruz. Şehitlerimizin yakınları eşleri çocukları anne babaları ile kardeşleri artık devletimizin ve milletimizin emaneti. Biz onların emanetine en güzel şekilde sahip çıkacağız. Bu coğrafyadaki varlığımızı istemeyenler bilsinler ki, yine 10 binlerce vatan evladı gözünü kırpmadan ülkenin varlığı, bağımsızlığı ve bekası için canını feda etmeye hazır bir şekilde bekliyor" dedi. Konuşmaların ardından Şırnak'ta şehit düşen Uğur Akyer, Hakkari'de şehit düşen Ayhan Erdoğan ve Diyarbakır'da şehit düşen Serkan Talan'ın ailelerine devlet ödünç madalyaları verildi.

        (HT-ÖZ-Y)

        18.01.2018 18:51:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler