Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma'dan trafik semineri

        (Fotoğraflı)

        Şaban Konyar

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Erbaa ilçesinde "Güvenli Trafik Ve Toplumsal Farkındalığın Artırılması Semineri" yapıldı.

        Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emre Çelebi ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla düzenlenen programda "Güvenli Trafik Ve Toplumsal Farkındalığın Artırılması Semineri" yapıldı. Seminerde toplum olarak kanayan bir yara olan trafik terörüne karşı Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafikte saygı ve her bireyin sorumluluğunu hatırlatmak amacıyla trafik birimlerince ilçe genelinde eğitim, havadan ve karadan denetim faaliyetleri icra edilerek kazaların en aza indirilmesi için toplumsal farkındalığın artırılması amaçlandı.

        Ayrıca seminerde; trafik işaret ve işaretçileri ile uyması gereken kurallar, yayaların ve sürücülerin uyması gereken kurallar, güvenli trafikte 7 altın tavsiye ve 2016 yılı kaza verileri anlatıldı.

        Erbaa Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığının müşterek yaptığı proje kapsamında bin 36 öğrencinin katıldığı güvenli trafik ödüllü resim yarışması, 2 bin 480 öğrencinin katılığı güvenli trafik kompozisyon yarışması, bin 40 öğrencinin katıldığı güvenli trafik makale yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlçe genelinde yapılan denetimler sonucu yılın sürücülerine ödülleri verildi.

        (Nİ-UY-Y)

        19.01.2018 09:01:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler