Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Vegfest için çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) –Aydın'da 20-23 Nisan tarihlerinde 2.'si gerçekleşecek Didim Vegfest için çalışmalar devam ediyor.

        ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu Müdürü Battal Oğuz, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Carolinne David, kurs müdürü Güzin Bozduman, Campus France İzmir Bölge Müdürü Yadigar Pala ve ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu hocalarından Metin Polat festival ile ilgili ortak bir çalışma yürütmek için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve DİTAB Başkanı Sevinç Karatas, Didim Ticaret Odası Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Geçen yıl 1. düzenlenen festival 60 bin katılımcısı ile yılın en çok adından bahsettiren festivali olmuştu.

        Bu sene için 2.'si düzenlenecek festival için aralıksız çalışan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Türkiye'nin ilk dünyanın ikinci Vegan kenti olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek; "Didim Belediyesi Türkiye'nin tek Vegan Dostu belediyesidir ve biz kentimizde bu bilinci geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Didim Vegfesti düzenlemekten ve konuklarımızı burada ağırlamaktan memnunuz. Her geçen yıl bir öncekinden daha fazla talep edilen bir festival olacağını biliyor ve çalışmalarımızı o doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

        (MB-Y)

        19.01.2018 09:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler