Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da UKOME toplantısı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2018 yılı 1. olağan toplantısı yapıldı.

        Ulaşım Daire Başkanlığınca düzenlenen UKOME toplantısı, Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın başkanlığında gerçekleşen 2018 yılının 1. UKOME toplantısına Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Şoförler Odası Başkanlığı, Tatvan Liman Müdürlüğü, Gar Müdürlüğü, Ferit Melen Hava Meydanları Müdürlüğü temsilcileri ile Ulaşım Daire Başkanı Kemal Mescioğlu ve ilgili daire başkanları katıldı.

        Toplantıda İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından şehir içi yolcu taşımacılığı yapan taksi, minibüs ve otobüslerde en az 30 gün kayıt yapabilen ön, dış ve iç kameraların takılması ya da mevcut kameraların belirlenen standartlara getirilmesi kararlaştırıldı.

        Toplantıda, ayrıca şehir içi aktarma usulü ile bir yerden bir yere giden vatandaşların ikinci araca yarım saat içerisinde binmesi halinde 50 kuruş ücret ödeyerek yolculuğuna devam etmesi, Defterdarlık Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi'nin bir kısmının parkomat uygulamasına dahil edilmesi, buna karşılık Sıhke Caddesi'nin bir kısmı ile kavşak ağızlarında yer alan alanların parkomattan çıkarılması ile ticari plakalarla ilgili yapılacak işlemler görüşüldü.

        Yaklaşık 2,5 saat kadar süren toplantıda birçok konu görüşülerek karara bağlandı.

        (MSA-Y)

        19.01.2018 10:34:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler