Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Büyükkılıç, "En büyük yatırım ve hizmetleri hanımlara yaptık"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç , Melikgazi Belediyesi hizmet ve yatırımları ile ilçenin her yerinde olduğunu ve en çok hizmet alan kesimin ise hanımlar olduğunu söyledi.

        Meslek edindirme kursları, fitness salonu, açık alan spor, sağlık seminerleri

        15 yıl önce temel aldıklarında yapılan hizmet ve yatırımları sıraladıklarında yol, park, asfalt gibi genel hizmete yönelik çalışmalar dışında en çok hanımlara yönelik çalışma gerçekleştirdiklerini tespit ettiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak şimdiye kadar yapılan 21 sosyal ve spor tesislerin tamamında hanımlara direkt yönelik hizmetler bulunmaktadır. Meslek Edindirme kursların da 24 branşta ders veriliyorsa bunların tamamı hanımlara yöneliktir. Dikiş nakış kuaförlük, kayseri mutfağı gibi kurslarda hanım kursiyerlerimiz çoğunluktadır. Hanımlara yönelik sağlık sohbetleri yapılmaktadır. Sosyal ve Spor tesislerin içerisinde hanımlara özel aerobik salonları bulunmaktadır. Mahalle hanımları istiyor bizde yapıyoruz şimdiye kadar 54 ayrı semtte açık alan spor aletleri yerleştirdik."

        Hanımların isteklerini öncelikli

        Mahalle gezilerinde hanımların isteklerini değerlendirdiklerini ve öncelikli hizmetler sıralamasında planlamaya aldıklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, hanımları ev işlerinde bir nebze de uzaklaştırarak onlarında üreteci ve toplumda faydalı birey olmalarına imkân tanıdıklarını dolayısı ile ailenin gelişimine de katkı sağladıklarını kaydetti.

        Hanımlara özel pazaryeri

        Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, hanımların en çok talepleri arasında hanımlara yönelik bir pazaryeri istemeleri olduğunu hatırlatarak, hanımların kendi yaptıkları el işi, göz nuru eserin satışı ile yeni kendi yaptıkları katmer, mantı, yoğurt, gilaburu salamura, peynir, salça, pekmez gibi yöresel mutfak ürünlerini satışı yapabilecekleri Pazar yeri açılacağını sözlerine ekledi.

        (AÖ-Y)

        19.01.2018 11:19:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler