Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta kapalı yol bulunmuyor

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bölgelerde kar yağışına rağmen yolların açık olduğu ve kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

        Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Ocak 2018 Perşembe günü saat 16.30 itibari ile Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı dahilinde kapalı yol bulunmuyor.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde mobese kameralar tarafından yollar ve önemli kavşakların takiplerini anlık olarak yapıyor.

        Afet Koordinasyon Merkezi ile koordineli bir şekilde hareket ederek, olası bir olumsuzlukla karşılaşıldığında anında müdahale edildiği belirtilen açıklamada, "Merkezimize ait kameralarla aldığımız görüntüler Afet Koordinasyon Merkezimize ve diğer ilgili yerlere aktarılmak suretiyle olumsuzluklara karşı tedbir alınmaktadır. Başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm sürücülerimizi dikkatli olmaya davet ediyoruz. Sürücülerimiz kendi araçları ile trafiğe çıkmak zorunda iseler mutlaka kış lastiği veya zincirle dışarı çıksınlar. Kar yağışı esnasında kış lastiği olmayan veya zincir kullanmayan araçların yokuşlarda çıkamaması sonucunda trafikte aksamalar meydana geldiği gibi aynı zamanda ekiplerin kar temizleme çalışmalarına da engel olmaktadır. Vatandaşlarımızın kar yağışlı havalarda seyahatlerinde toplu taşıma araçlarını kullanmaları durumunda hem trafikte yoğunluk azalmakta hem de olumsuzlukların önüne geçilmektedir" denildi.

        (HLL-Y)

        19.01.2018 12:06:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler