Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'dan evi yanan aileye yardım

        (Fotoğraflı)

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - Sinop'un Erfelek ilçesinde dün meydana gelen yangında 2 katlı ahşap evi küle dönen aileye Kızılay'dan yardım eli uzandı.

        Elektrik kontağından meydana gelen yangında 2 katlı ahşap evin yanmasından sonra Kızılay ekipleri yardım için Emirhalil köyüne gitti. Emirhalil Muhtarı Mevlüt Demirkök'ün evinde aileye Kızılay tarafından gıda ve battaniye yardımı yapıldı.

        Konu ile ilgili Kızılay Şube Başkan Yardımcı Yakup Üçüncüoğlu yaptığı açıklamada, "Dün akşam saatlerinde aileye yardım için Emirhalil köyüne gittik. Aileyi Muhtar Mevlüt Demirkök'ün evinde bulduk. Gıda ve battaniye yardımı yaptık. Makbule Tarakçı kedilerinin yandığı belirterek ağladı. Fakat Muhtar Demirkök ise hepsinin yanmadığını ve kaçtığını belirtti" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        19.01.2018 12:47:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler