Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TREDAŞ, AssisTT Genel Müdür Yardımcısı Güventepe'yi ağırladı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Türk Telekom iştiraki olan AssisTT'in Genel Müdür Yardımcısı Nimet Güventepe, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili ile bir araya geldi.

        Beraberinde AssisTT Satış ve Müşteri Yönetimi Direktörü Emre Erkan ile birlikte TREDAŞ'ın Genel Müdürlük binasına gelen Güventepe, Bilgili ile bir süre sohbet ederek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

        Trakya bölgesindeki enerji yatırımları ve Çağrı Merkezi sektörü ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda TREDAŞ'a çalışmalarında başarılar dileyen Güventepe, daha sonra TREDAŞ Genel Müdürlüğünden ayrıldı.

        TREDAŞ Yatırımlar Direktörü Mehmet Dönmez'in de hazır bulunduğu görüşmede, Dağıtım Grup Direktörü Bilgili de Güventepe ve Erkan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

        (EG-Y)

        19.01.2018 12:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler