Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'da 151 bin 503 öğrenci karne sevinci yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da 2017-2018 eğitim öğretim sezonunda okullarda eğitim gören 151 bin 503 öğrenci karne sevinci yaşadı.

        Öğrenciler ile sohbet eden Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, öğrencilerin karnelerini verdi. Öğrencilerin tatili nasıl geçireceğini soran protokol üyeleri, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

        Adıyaman Yavuz Selim İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, okul müdürleri, idareciler ve öğrenci velileri karne dağıtım törenine katıldı.

        (CK-SD-Y)

        19.01.2018 13:17:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler