Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını yürüten polis ekiplerince üzerinde uyuşturucu bulunan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kahta Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekiplerince durumundan şüphelenen M.A.F ve Y.B., durdurularak arandı. Polis ekiplerince üst araması yapılan şahısların üzerinden 10 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen esrar maddesi muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan M.A.F ve Y.B., emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.A.F ve Y.B., isimli her iki şahıs burada çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan bir uyuşturucu ihbarını değerlendirerek harekete geçen polis ekipleri ilçe merkezinde R.U'nun evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda ev içerisinde 10 gram esrar maddesi ele geçirildi. Burada gözaltına alınan R.U., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadesi tamamlanan ve daha sonra adliyeye sevk edilen R.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

        (HT-SD-Y)

        19.01.2018 13:58:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler