Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Barbaros Mahallesinde yol çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele ilçesinde çalışmalar kalite ve özveriyle devam ediyor.

        İmar yatırımlarının hızla devam ettiği ilçede yol yapım çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor. Daha rahat daha ferah bir Başiskele için tüm ekipleriyle büyük bir özveriyle çalışan Başiskele Belediyesi halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin yol onarımlarının yanı sıra yeni cadde ve sokaklar da açıyor. Başiskele'de ulaşımın daha sorunsuz ve daha iyi sağlanabilmesi için koordineli bir şekilde azami bir hızla çalışmalar devam ediyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü içinde bulunduğumuz kış aylarıyla birlikte Başiskele'de sorunsuz bir üstyapı hedefliyor. Fen İşleri Ekipleri bu doğrultular neticesinde, beton yol çalışmalarının bir yenisini de Barbaros Mahallesi Ergan Sokak'ta gerçekleştiriyor.

        (İÇ)

        19.01.2018 14:29:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler