Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz ve Bakırçay özlenen günlerine kavuşacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kırkağaç merkez, Karakurt ve Gelenbe atıksu arıtma tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gediz ve Bakırçay'ın kirlilikten kurtarılmasına hizmet eden atıksu arıtma tesislerinin işleyişlerini yakından takip ediyor. Bu kapsamda Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Kırkağaç ilçesinde bulunan atıksu arıtma tesislerini ziyaret etti. İnceleme ziyaretinde Daire Başkanı Çevik'e, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ile MASKİ ilçe şefi Hüseyin Kocaayan eşlik etti. Kırkağaç merkezin yanı sıra, Gelenbe ve Karakurt mahallelerinde yer alan tesislerde yapılan incelemelerde, çevre denetim faaliyetleri gerçekleştirilerek, tesislerin düzenli işleyişi yakından takip edildi.

        Çevre denetimleri devam ediyor

        Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, "Daire başkanlığımız bünyesinde oluşturduğumuz Çevre Yönetim Birimi'nin faaliyetleri kapsamında rutin olarak atıksu arıtma tesislerimizde incelemelerde ve denetimlerde bulunuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün söz verdiği gibi Gediz ve Bakırçay havzalarımızı özlenen günlerine kavuşturmak için ara vermeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        19.01.2018 14:35:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler