Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nde 49 bin 694 öğrenci karne heyecanını yaşadı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Bayraktar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Kırklareli'nde, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonunda 49 bin 694 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

        2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonunda Kırklareli'nde okul öncesi, ilkokul, ortaöğretim ve lise kurumlarında eğitim gören toplam 49 bin 694 öğrenci karne aldı. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılarak, öğrencilere karnelerini verdi. Vali Orhan Çiftçi, eğitim-öğretimde başarılı bir dönemin geride kaldığını belirterek, öğrencilerin tatilde dinlenmelerini, hoşça vakit geçirmelerini ve aile bireyleri ile birlikte olmalarını istedi.

        Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım daha sonra sınıfları gezerek, öğrencilere karnelerini dağıttı.

        (VB-MK-Y)

        19.01.2018 14:53:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler