Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerin ilk karne heyecanına ortak oldular

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım ve Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ile birlikte, Vilayetler Hizmet Birliği Şefkat Anaokulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.

        İlk kez karne alan minik öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Alemdar, başarılarından dolayı öğrencileri ve velileri tebrik ederken, öğrencilere 15 günlük yarıyıl tatilini dinlenerek geçirmelerini söyledi. Velilerin çocuklarıyla geçirecekleri verimli zamanların onların mutluluklarını ve başarılarını doğrudan etkilediğini ifade eden Başkan Yusuf Alemdar, "İnanıyorum ki bu ilgi, anne-babanın çocuklarıyla geçireceği verimli zaman, onların başarılarını olumlu yönde etkileyecek. Sevgiyle, muhabbetle yetişen çocuklarımız da bu ülkemize en iyi şekilde hizmet edecektir" dedi.

        Yusuf Alemdar, emekleri ve özverili çalışmalarından ötürü öğretmenlere de teşekkürlerini sundu. Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadı da öğrenci ve öğretmenlerin iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

        (RŞ-İÇ)

        19.01.2018 17:31:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler