Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in yükselen değeri alıcılarıyla buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in ve bölgenin en büyük inşaat şirketlerinden Kantar İnşaat, yeni projelerini alıcılarının beğenisine sundu.

        Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde açmış olduğu stantta, yeni projelerini tanıtmaya başladı. Kantar İnşaat, tanıtımına başlanan projeleri lansman fiyatlarıyla görücüye çıkardı. Her keseye hitap eden, Gaziantep'in çeşitli lokasyonlarında bulunan projeler ilgi görürken firma yetkilileri, stand ziyaretçileri tarafından beğeniyle incelenen projeler hakkında, fikir sahibi olma imkanı bulan alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve bundan dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

        Yaklaşık iki ay boyunca açık olacak stant yeni ziyaretçilerini bekliyor.

        Kantar İnşaat

        Kantar İnşaat, kurulduğu 1995 yılından bugüne, inşa ettiği yüksek standartlardaki yapılar ile inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma haline gelmiştir. Gerçekleştirdiği prestijli konut projeleri ile Gaziantep'in yenilenen mimarisine artı değerler katan Kantar İnşaat, sunduğu inşaat kalitesiyle yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenlere en doğru seçimleri sunmaktadır. Ayrıca konut projelerinin yanında ticari projelere de imza atan Kantar İnşaat, yatırımlarını ticari alanda değerlendirmek isteyenlerin de ilk tercih ettiği firmalar arasında yer almaktadır.

        (LO-SD-Y)

        19.01.2018 18:53:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler