Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        B.B. Erzurumspor, Erman Bulucu ve Metin Yüksel ile sözleşme imzaladı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - B.B. Erzurumspor, Elazığspor'dan stoper Erman Bulucu ve Grandmedical Manisaspor'dan orta saha oyuncusu Metin Yüksel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Mevlüt Yüksel, Kulüp As Başkanı Ünsal Kıraç, yöneticilerden Mehmet Zeki Arıcıoğlu ile Kadir Ovat katıldı.

        Tecrübeli oyuncular Erman Bulucu ile Metin Yüksel'in mavi-beyazlı renkleri tercih ettikleri için mutlu olduklarını açıklayan B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, "Tecrübeli oyuncularımız Erman Bulucu, Metin Yüksel'e Erzurumspor Ailesine hoş geldin diyor, bundan böyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başarısı için ter dökeceklerine inanıyorum. Anlaşmamız her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        20.01.2018 09:41:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler