Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖRPAŞ işçisi için görüşmeler başladı

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ'ta çalışan işçiler için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı.

        Körfez Belediyesi'nin iştiraki olan KÖRPAŞ'ta görev yapan işçiler için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın da katıldığı ilk günkü görüşmelerde, KÖRPAŞ Genel Müdürü Kasım Tolun, şirket yöneticileri, Belediye-İş Sendikası Başkanı Osman Şar, yönetim kurulu ve iş yeri temsilcileri katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sözleşmenin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Osman Şar, Körfez Belediyesi'nin her zaman işçilerin haklarını koruyan bir belediye olduğunu belirterek, "Bugüne kadar işçilerimiz hak ettiklerini bir gün bile gecikmeden aldılar. Başkanımıza ve ekibine bu anlamda teşekkür ediyoruz. Bizlerin sözleşme görüşmelerindeki hedefi; Arkadaşlarımızın haklarını koruyup, onların yaşam standartlarını daha da yukarıya çekecek adımlar atmak olacak" dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da yapılacak sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Çalışanlarımız bizler için önemli. Göreve geldiğimizde verdiğimiz bir söz vardı; 'Çalışanlarımızın alın teri kurumadan hakkını vereceğiz' dedik, bugüne kadar olduğu gibi bu sözümüzü de her zaman tutacağız. Karşılıklı anlayış ile hesabı kitabı yaparak, çalışanımızın mutlu olacağı bir sözleşme yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

        (OE-İÇ)

        20.01.2018 10:47:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler