Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İbrahim Çeçen Vakfı yüzlerce öğrenciye giyim yardımı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - IC Vakfınca yürütülen "Sıcak Gülüşler İçin" başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kent merkezi ve 7 ilçede belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere vakfın gönüllüleri tarafından kışlık bot ve mont yardımında bulunuldu.

        Vakıf gönüllülerince karne hediyesi olarak tek tek kışlık ayakkabı ve montları giydirilen minik öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.

        Ağrı'nın kendileri için pilot bölge olduğunu belirten IC Vakfı Müdürü Meral Dinçer, "Ağrı bizim için çok önemli. Ağrı ve ilçelerdeki tüm okulları dolaşarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize karne hediyesi olarak mont ve bot dağıtıyoruz." dedi.

        Öğrencilere destek olma ve onları mutlu etme gayretinde olduklarını dile getiren Dinçer, "Öğrencilerin mutlulukları anlatmakla tarif edilmez. Bizzat gelerek onlarla kucaklaşarak ve dokunarak hediyelerini vermek dünyanın en güzel mutluluğu. Sosyal sorumluluk projesi yapan kişilere bunu heyecanla tavsiye ediyorum. Aynı zamanda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki (AİÇÜ) bütün projelere vakıf olarak hep destek veriyoruz. Yakında Ağrı'da 30 bin yardımcı kitap dağıtımımız var. Öğrenci kulüplerimizle çok güzel kültürel, sanat projelerimiz olacak. AİÇÜ ve vakıf olarak birlikte güzel projelere devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        IC Vakfı bursiyerlerinin de aralarında olduğu vakıf gönüllüleri de bu anlamlı yardım kampanyasında yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        (AS-AT-Y)

        20.01.2018 11:11:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler