Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakız: "Mahalli yarışlarda şampiyon olmak istiyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Off-Road Kulübü Derneği Başkanı Şevki Sakız ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ile bir araya gelerek faaliyetleri konusunda istişarede bulundular.

        Fatsa Off-Road Kulübü Derneği Başkanı Şevki Sakız yaptığı açıklamada amaçlarının Fatsa'nın adını ülke genelinde en iyi şekilde duyurmak olduğunu belirterek, "Fatsa Off-Road Kulübü Derneğimiz yaklaşık 12 yıl önce kuruldu. 3-5 araçla başlanan Off-Road Kulübü şu anda 40-50 araç sayısına ulaştı. Bu zamana kadar 6 defa çeşitli illerin katılımıyla mahalli yarışlar yapıldı. Önümüzdeki Haziran ayında Fatsa'da bir mahalli yarış daha yapılacak. Bizim amacımız bu yarışlardan şampiyon olarak çıkmak" dedi.

        Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe ise Fatsa Off-Road Kulübü Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

        (AA-SLH-S)

        20.01.2018 15:13:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler