Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekilleri Samsat'ta muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın ve diğer milletvekilleri muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

        Samsat ilçesinde Mart ayında meydana gelen deprem konusunda yapılan çalışmalar ve gelinen son noktanın değerlendirilmesi için Samsat Belediye Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelen milletvekilleri, muhtarlar ve vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

        TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın yanı sıra, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Samsat AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ve çok sayıda yetkili katıldığı programda vatandaşlar ve muhtarlar kalıcı konutların bir an önce yapılması için taleplerini ifade ettiler.

        Başkanvekili Ahmet Aydın yaptığı konuşmasında mağdur olan tek bir vatandaş bırakılmadan çalışmalarına aralıksız olarak sürdüreceklerini ifade etti.

        Başkanvekili Aydın, "2 Mart 2017 tarihinde meydana gelen deprem ve sonrasında gerek milletvekilleri. Gerekse de İlçe Belediye Başkanı, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve diğer bütün ilgililer ellerinden geleni yaptılar. Hak sahipliği konusunda karşılaşılan sorunun giderilmesi için Kanun Hükmünde Kararname çıkarıldı. Samsat depremi hakkında Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız bilgilendirdiler. Onlar da tek bir mağdur vatandaş bırakılmadan çalışmaların devam etmesi talimatını verdiler. Hak sahipliği ve kalıcı konutların yapımı için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Mart ayında temel atmayı ve önümüzdeki kış ayı başlamadan da evlerinize yerleştirmeyi planlıyoruz. Samsatlılar her zaman devletinin yanında olmuş, Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin yanında olmuşlardır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        (FÇ-AHM-Y)

        20.01.2018 15:43:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler