Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman kültürünü bugünlere taşıyanlara jest

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği tarafından Adıyaman'ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'Fotoğrafların Diliyle Adıyaman' adlı fotoğraf sergisinde Adıyaman kültürünü bugünlere taşıyanlara sergilenen fotoğrafları hediye edildi.

        Adıyaman'ın il oluşunun yıldönümü olan 1 Aralık 2017 tarihinde Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL) tarafından düzenlenen 'Fotoğrafların Diliyle Adıyaman' isimli fotoğraf sergisinde Adıyaman kültürünü yansıttıkları için fotoğrafları çekilerek sergilenen kişileri unutmayan AFYOL Başkanı Mustafa Faruk Şenlik, Adıyaman'ın yüzü olan bu kişilere sergilenen fotoğraflarını hediye etti.

        10 fotoğraf sanatçısı tarafından çekilen ve Adıyaman tarihini geçmişten bugüne taşıyan 75 fotoğrafın içinde yer alan kişileri teker teker ziyaret ederek onlara hem teşekkür edildi.

        Fotoğrafları hediye eden AFYOL Başkanı Mustafa Faruk Şenlik, "Adıyaman Belediyesinin destekleriyle yaşadığımız şehir olan Adıyaman'ın il oluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bir fotoğraf sergisi gerçekleştirmiştik. Kültürümüzü geçmişten bugüne taşıyan insanlarımızdan, doğal güzelliklerimize kadar onlarca eserin yer aldığı sergimizdeki kişi fotoğraflarını dernek olarak o şahıslara hediye etmeye karar verdik. Bu sebepten dolayı bugün bunu gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

        Daha önce çekilen ve sergilenen fotoğraflarının kendilerine hediye edilmesinden büyük mutluluk duyan vatandaşlar ise gerek dernek yöneticilerine gerekse Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu'ya teşekkür etti.

        (AHM-AA-Y)

        20.01.2018 15:48:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler