Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİS Yönetim Kurulu'ndan Kent Müzesi'ne tam not

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Yönetim Kurulu Üyeleri'ni Turgutlu Kent Müzesi'nde ağırladı. Turgutlu kent tarihinin gözler önüne serildiği müzeye hayran kaldıklarını belirten MİS Genel Başkanı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kente değer katan çalışmalarından dolayı Başkan Şirin'i tebrik etti.

        Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası'nın aylık yönetim kurulu toplantısı için Türkiye'nin dört bir yanından Manisa'ya gelen belediye başkanları ve genel müdürleri Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi'ni gezerek Belediye Başkanı Turgay Şirin'in misafiri oldu. Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Kent Müzesini gezerek müze sorumlusu Mehmet Gökyayla'nın sunumu ile Turgutlu tarihi hakkında bilgi edindi. Turgutlu Kent Müzesi'ni beğendiklerini ifade eden Başkanlar, böyle bir müzeyi Turgutlu'ya kazandırdığı için Belediye Başkanı Turgay Şirin'i tebrik etti.

        Heyet daha sonra akşam yemeği için Palm City Hotele geçerken, yönetim kurulu üyelerine akşam yemeğinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti.

        (SC-Y)

        20.01.2018 16:56:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler