Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa AK Parti'de yönetici adaylığı için müracaatlar başladı

        (Fotoğraflı)

        Önder Aydın

        MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 10 Şubat tarihinde yapılacak olan AK Parti Manisa İl Başkanlığı kongresinde görev almak isteyen yönetici adayları için müracaatların alınmaya başlandığını açıkladı.

        AK Parti Manisa Başkanlığında yönetici pozisyonunda görev almak isteyenler için müracaatlar başladı. Yeni dönemde yönetimde yer almak isteyenlerin 31 Ocak tarihine kadar AK Parti Manisa İl Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerektiğini belirten AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, "Geçtiğimiz hafta yaptığımız basın toplantısıyla Başbakanımız Binalı Yıldırım'ın katılımıyla 10 Şubat'ta Manisa il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongremizde teşkilatlarımızda görev almak isteyen yönetici adaylarımız için müracaatları almaya başladık. Yeni dönemde yönetim kademelerimizde görev almak isteyen yönetici adaylarımızın 31 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar şahsen il başkanlığımıza müracaat etmelerini bekliyoruz. 50 kişilik yönetim kurulu ve 25 kişilik yedek yönetim kurulu listesinde, denetim listesinde bizlerle beraber olmak isteyen, 31 Mart 2019'da bizlerle yol yürümek isteyen, AK Parti'yle birlikte olmak isteyen, Kasım 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizlerle beraber olmak isteyenleri partimize davet ediyoruz. Oluşturacağımız yeni ekip hükümetimizin, genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın halkımızın yanında çalışacak" dedi.

        (ÖND-Y)

        21.01.2018 13:12:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler