Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer :

        - " Zeytin Dalı" Harekatı ile ülkemizin güvenliğini tehdit eden unsurları bir kez daha etkisiz hale getireceğiz."

        ANTALYA (İHA) - AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Türkiye'nin sınır güvenliğine yönelik başlatılan "Zeytin Dalı" Harekatı ile Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden unsurların bir kez daha etkisiz hale getirileceğini söyledi.

        Fırat Kalkanı operasyonu ile başlayarak Türkiye sınırlarında terör devleti kurulmasına engel olan bu operasyonlarla Türkiye'nin teröre karşı net tavrını bir kez daha tüm dünyanın gördüğünü belirten Sümer " Son derece başarılı geçen bu operasyonlar ile de kahraman türk ordusu gücünü bir kez daha göstermektedir. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Kendi kararlarını tam bağımsız bir şekilde uygulayan hükümetimiz bundan sonrada ülkemizin güvenliğini tehdit eden her türlü unsuru ortadan kaldıracaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın da belirttiği gibi Afrin, 'den sonra sıra Münbiç'e gelecek ve tüm güney sınırımız bu hainlerden temizlenene kadar harekatlar devam edecektir.Vatanımızın, koms¸ularımızın ve aynı dini, ku¨ltu¨ru¨, cogˆrafyayı kadimden beri paylas¸tıgˆı Tu¨rkmen, Ku¨rt, Arap kardes¸lerinin gu¨venligˆini, istikrarını ve huzurunu sagˆlamaya yo¨nelik olarak mu¨cadele eden Mehmetc¸iklerimizin muzafferiyatını diliyor, tu¨m milletimizi bir, bu¨tu¨n ve kararlı bir durus¸la u¨lkemizi hedef alan her tu¨rlu¨ tehdit ve iftiralara kars¸ı uyanık olmaya ve kendisine yakıs¸an dik durus¸u go¨stermeye davet ediyoruz. " dedi.

        21.01.2018 16:46:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler