Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir devlet tiyatrosu Zonguldak'ta

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Devlet Tiyatrosu bu hafta İzmir Devlet Tiyatrosunu ağırlıyor.

        Zonguldak Devlet Tiyatrosu İzmir Devlet Tiyatrosunun "Çılgın Dünya( Deliler Arasında)" adlı oyunu ile perde diyecek. Tek perdelik sahnelenecek olan oyun 150 dakika sürüyor. 26 Ocak Cuma saat: 20.00 ve 27 Ocak Cumartesi 14.00 ve 20.00 saatleri arasında sahnelenecek. Oyunun yönetmenliğini Barış Erdek'in yaptığı "Çılgın Dünya( Deliler Arasında)"adlı oyunun konusu Çılgın Dünya, günümüz dünyasına ayna tutan bir komedi. Oyun, suç işlemiş bir asilzadenin, saklanmak için deli taklidi yaparak bir deli evine sığınmasıyla başlıyor. Oyunun esas erkeği olan asilzade Don Floriano, hayatının aşkını, bu deli evinde buluyor ancak ona deliler gibi aşık olan iki kadının daha varlığıyla birlikte işler çığırından çıkan bir komedi.

        Tek perde sahnelenecek oyunun oyunculuğunu Arif yavuz, İbrahim Raci Öksüz, Sadık Yağcı, Melike Aslı Kılan, Hande Gürler Serkan Kunter, Menekşe Özyiğit, Ercan Erdil, Mustafa Çolak yapıyor.

        (SÖ-SÖ-Y)

        22.01.2018 10:27:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler