Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamürsel köy yolları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de 2018 ilkbahar ayları için şimdiden çalışmalara başladı. Bu kapsamda Karamürsel köy yollarının yenilenmesi için ihaleye çıkıldı. 450 takvim gününde gerçekleştirilen olan köy yolları işi için ihaleye 6 firma teklif sundu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel ilçesinin köy yolları için yol yapım için ihale yapıldı. Bu kapsamda Valide Köprü - Çamdibi 6 bin 600 metre, Çamdibi - Fulacık 4 bin 300 metre, Akçat - Senayiye 7 bin metre ve İhsaniye yolu 2 bin metre olmak üzere toplamda 20 bin metre yol yapım çalışması gerçekleştirilecek.Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Karamürsel İlçesi Köy Yolları Yapım İşi" ihalesine 6 firma teklif sundu.

        (UK-RFK-Y)

        22.01.2018 11:20:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler