Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan İzmit sokaklarında

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit sokaklarında esnaf ve halkla sohbet etti.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit'in Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde halkla ve esnafla bir araya geldi. Cami ziyaretinde de bulunan Başkan Doğan cemaatle bir araya geldi. Ayrıca Doğan yapımı devam eden yeni caminin inşaatını da ziyaret etti. Mehmet Ali Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Belediye Meclis Üyesi Cemil Kanpara'dan inşaat hakkında bilgi aldı.

        İzmit Belediye Başkanı daha sonra Şehirlerarası Otobüs Terminaline geçerek buradaki taksicileri ziyaret etti. Terminal Taksi Durağı çalışanlarıyla çay içip sohbet eden Doğan onlara hayırlı işler diledi. Şehrin turizm elçileri olarak nitelendirdiği taksicilerin önemine vurgu yapan Başkan Doğan "Taksici kardeşlerimizin en güzel koşullarda vatandaşlarımıza hizmet vermeleri için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        (OE-RFK-Y)

        22.01.2018 11:51:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler