Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni sezon öncesi moral gecesi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'da spa personeli yaklaşan turizm sezonu öncesinde düzenlenen moral gecesinde bir araya geldi.

        Amon Spa, personeli yaklaşan turizm sezonu öncesinde moral gecesinde buluştu. Gecede Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sönmez, yeni sezonun hem kendileri hem de turizm sektörü için çok güzel geçmesini diledi. Sönmez, turist rakamlarında geçtiğimiz yılların üzerinde bir beklentiye sahip olduklarını ifade etti. Geçen yıl yaşanan turist artışının gelirlerine doğrudan çok büyük bir etki yapmadığını dile getiren Sönmez, "Bu sezon son 3 yıldan çok daha iyi bir sezon geçirmeyi istiyoruz. Avrupa pazarında ve Rusya pazarında bu sene yüksek bir beklenti içerisindeyiz. Umarım bu beklentimiz gerçekleşir. Bu sadece bizim için değil tüm turizm sektörü hatta Antalya ekonomisi için önemli bir durum" dedi.

        Firma olarak büyük bir aile olduklarını belirten Sönmez, "Her sezon öncesinde bu buluşmalar bizim için bir gelenek oldu. Tüm otellerde görevli personellerimizle birlikte bir araya geliyoruz. Hem moral depoluyoruz hem de yoğun geçecek bir sezon öncesinde görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ben şimdiden tüm çalışma arkadaşlarıma yeni sezonda başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

        (SÇ-Y)

        22.01.2018 11:59:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler