Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirçiftliği Semt Konağı halktan yoğun ilgi görüyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele halkının yoğun ilgi gösterdiği Vezirçiftliği Semt Konağını Başkan Ayaz ziyaret etti.

        Başiskele de bulunan Vezirçiftliği Semt Konağı Başkan Hüseyin Ayaz tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Kadınların istek ve şikayetlerini yerinde dinleyen Ayaz, gerekli çözümler için belediye birim müdürlerine talimatlar vererek çözümler oluşturdu. Vezirciftliği semt konağında özel ilmihal dersleri ve tasavvuf sohbetleri Salı günleri saat 11:00 ve 12:00'de yoğun katılımla gerçekleşiyor. Aynı zamanda dikiş, mefruşat kursu, spor hizmetleri Semt Konağı'nda devam ediyor.

        Başiskele'de, kadınların sosyal yaşamda bilgi ve becerilerinin geliştirmesine önem veren Başkan Hüseyin Ayaz bu kapsamda birçok mahallede semt konakları açarak kadınlara yönelik çalışmalarını artırıyor.

        Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun taleplerin bulunduğu semt konaklarında eğitim, sağlık, kültür gibi pek çok hizmet ücretsiz olarak mahalle halkına sunuluyor. Birçok beceri ve yetenek kurslarının olduğu semt konaklarında çocuklara, kadınlara ve mahallenin emekli kesimine de hizmet veriliyor. Semt konaklarına çabuk ve kolay ulaşım sağlayan genç yaşlı herkes neredeyse tüm günlerini semt konaklarında geçiriyor.

        (OE-AY)

        22.01.2018 12:32:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler