Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli çocuklar için anlamlı buluşma

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın eşi Nursel Ay, Düzce Belediye Meclis Üyelerinin eşleri ile Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın eşi Nursel Ay sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyetle çalışmalarına devam ediyor. Son olarak özel eğitim öğrencilerinin taleplerine ilişkin yapılan girişimler hakkında bilgiler paylaşmak üzere Düzce Belediye Meclis Üyelerinin eşleri ile Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekle bir araya gelen Nursel Ay, Özel Eğitim Anaokuluna 5 adet eğitim sandalyesi, 1 adet engelli bebek arabası ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ne iki adet koşu bandı alındığını belirterek "engelli çocuklarımıza, onların da birer birey olduğunu unutmadan yaklaşmalıyız. Onların da bu hayatta sosyal yaşama entegre olmasını sağlamak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Ben o çocuklarımızın çok daha azimli ve hırslı olduğunu düşünüyorum. Onların geleceğini el ele vererek şekillendirebiliriz. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Nice böyle hayırlı işlerde bir araya gelmemizi diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (TT-AY)

        22.01.2018 12:49:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler