Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EŞYODER'den Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Şairler, Yazarlar, Ozanlar Derneği (EŞYODER) Başkanı Ertuğrul Şakar, Eskişehir'de bulunan Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'na giderek ziyarette bulundu. Eskişehir'de kültür ve sanat dallarında, ortaklaşa proje değerlendirmesinin ön hazırlığını masaya yatırdılar.

        Sivrihisar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Naci Şakar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''EŞYODER'in vakfımıza nezaket ziyareti, vakfımıza renk kattı. İlerleyen günlerde Eskişehir'de birlikte ortaklaşa kültür ve sanat etkinlikleri düzenleme, planlama düşüncesindeyiz. Bu etkinliklerle ilgili projelerimizin ön çalışmalarını, vakfımızda birlikte değerlendirdik. Eğitimin, kültür ve sanatın her alanında, Eskişehir'de vakıf olarak ciddi projeler üretiyoruz. Şimdiye kadar bin 440 maddi imkanı yetersiz üniversite öğrencisine burs verdik. Her sene 120 maddi imkanı olmayan üniversite öğrencisine burs veriyoruz'' dedi.

        EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

        ''Eskişehir'de çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, ortaklaşa kültür ve sanat dallarında çalışmalar, etkinlikler yapmak için projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu projeleri hayata geçireceğiz.''

        Ziyaret sonunda, EŞYODER Başkanı Ertuğrul Şakar, Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar'a kitap takdim etti.

        (İHA-Y)

        22.01.2018 13:17:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler