Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yücel, kentsel dönüşümü anlatacak

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlara anlatacak.

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Mahallesinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlara kentsel dönüşümü anlatacak. Alanya Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda 23 Ocak Salı günü saat 17.30' da gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısına Başkan Yücel'in yanı sıra Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü teknik personeli de katılacak.

        "Kentsel dönüşüm için vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz"

        Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yücel, kentsel dönüşümün Alanya için çok önemli olduğunu belirterek, "Alanya'mızın en eski mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi'nden çalışmalarımıza start verdik. Bu bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde yapacağız. Öncelikle yarın Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenleyeceğimiz toplantı ile vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Yarın ki toplantıya özellikle vatandaşlarımızın katılmalarını rica ediyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.01.2018 14:02:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler