Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatının ardında Şanlıurfa'da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı.

        Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Ocak 2018 Cumartesi günü, ülkenin güvenliğini ve huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmeye yönelik başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı" akabinde Şanlıurfa Valiliğinde ilin güvenlik durumu ve alınacak tedbirler gözden geçirildi.

        Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, Pazar günü Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk katıldı.

        (AK-SD-Y)

        22.01.2018 14:25:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler