Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alkan ve Toltar'dan yardım evine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Başkan Ali Toltar yardım evini ziyaret etti.

        Dilovası'nda Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı ortak bir mağaza açarak dar gelirli vatandaşları sevindirecek. Mağazada kıyafet, ayakkabı başta olmak üzere ihtiyaç sahibi insanların alabileceği araçlar bulunacak.

        Daşdemir, Özay ve Hızlı'nın başlattığı "Dolabında durmasın, İhtiyaç sahiplerine ulaşsın" kampanyası ile yardımsever vatandaşların evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kıyafet ve ayakkabı başta olmak üzere tüm ürünleri toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşması için açtıkları mağaza için çalışmalar sona geldi. Diliskelesi Mahalle Muhtarlığı karşısında açılan mağazada tüm hazırlıklar bitme aşamasına gelirken önceki gün Dilovası Kayamakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve İlçe Nüfus Müdürü Hassan İstif ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

        Kaymakam Alkan ve Başkan Toltar, açılışa hazırlanan yardım evinin Dilovası halkına çok yardımcı olacağını belirterek Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Cemil Daşdemir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ve Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı'ya başlattıkları çalışma için teşekkür edip, destek olacaklarını belirtti.

        (OE-İÇ)

        22.01.2018 14:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler