Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden Hayat Ağacı Derneği'ne yardım

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas İstiklal İlkokulu meclisi üyeleri "Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi" projesi kapsamında başlattıkları "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" kampanyası ile topladıkları yardımları Hayat Ağacı Derneği'ne teslim etti.

        Öğrenciler, kısa sürede gıdadan temizliğe kadar 24 ürün çeşidinden oluşan toplam 40 koli yardımı, yarıyıl tatilinden önce Gıda Bankası'na ulaştırdı.

        Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Başcil, İstiklal İlkokulu Müdürü Adem Büyükbektaş, kampanyaya katılan öğretmen ve öğrenciler, yardımları teslim etmek üzere Hayat Ağacı Derneği'ni ziyaret etti. İstiklal İlkokulu Müdürü Adem Büyükbektaş, yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" kampanyası kapsamında öğrencilerin kendi aralarında Hayat Ağacı Derneği için yardım topladıklarını belirterek, bu eğitimin çocuklar açısından yararlı olduğunu söyledi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise Hayat Ağacı Derneği için gıda yardımı toplayan öğrencilerin, bu vesile ile yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir eğitim gördüğünü belirterek, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan okul idarecilerine, okul aile birliği yönetimine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

        (UY-Y)

        22.01.2018 15:12:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler